Tamplarie PVC
  La momentul actual folosirea PVC in constructia de ferestre detine un procent de 75% in Europa, in detrimentul altor materiale precum aluminiul sau lemnul.
  Materialele utilizate de noi la sistemele de tamplarie din PVC sunt de cea mai buna calitate si asigura un confort termic si fonic sporit prin soliditatea profilului.
  Confectiile de tamplarie termoizolanta, cunoscuta sub numele de tamplarie termopan se pot realiza in orice varianta de deschidere (rotativa, culisanta, oscilobatanta) si intr-o gama larga de culori conform standardelor RAL.

  Tamplarie aluminiu
  Aplicabilitate diversa: ferestre, usi si spatii de trecere, pereti despartitori, (in combinatii cu geam reflectorizant, de tonalitati si culori diferite), verande, gradini de iarna, elemente glisante cu doua sau trei camere vopsite electrostatic alb, color, bicolor, sau natur; cu sau fara rupere de punte termica; coeficient termic redus la profile cu rupere de punte termica.

  Geamul izolant mareste performanta termica a unei ferestre. Cel mai simplu pachet de geam izolator reduce cu peste 50% rata de transfer termic prin comparatie cu geamurile monolitice traditionale. Prin adaugarea unor foi de sticla cu straturi acoperitoare color, reflective si LowE se pot mari considerabil performantele termice in functie de cerintele de proiectare.

  Glafurile interioare au rol atat estetic definitivand practic fereastra dar si rol functional de protectie a peretelui.
  Sistemul de rulouri diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte.
  Plasele contra insectelor nu scad decat intr-o proportie foarte redusa vizibilitatea in exterior. Intretinerea lor este extrem de usoara si se pot adapta oricarui tip de arhitectura.

  Materiale de constructii
  Betonul celular usor (BCU) este un material de constructii poros, foarte usor, cu o izolatie termica deosebit de buna, similar BCA-ului. Se obtine prin amestecarea in betoniera a unui mortar (format din nisip, ciment si apa) cu o cantitate de spuma ionizata. Rezultatul este un beton celular fluid (spumo-beton fluid) care se toarna in forme, iar dupa cca 12-24 de ore, prin decofrare se obtin caramizile (blocurile de zidarie) necesare constructiei.