Despre noi

  SC LEO SRL Tulcea este o companie cu capital integral privat, specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de aluminiu sau PVC si geam termoizolant, precum si a unei intregi game de amenajari interioare.
  Linia tehnologica semiautomata produsa de ROTOX Germania, parcul auto propriu, dar mai ales calificarea si experienta personalului tehnic asigura conditiile necesare unor realizari de o inalta calitate.

  Pentru garantarea acestei calitati sunt folosite materiale atent alese, certficate ISO 9001, ce ofera un raport performanta/pret optim, provenite de la furnizori de renume: profile din aluminiu cu bariera termica (Alumil - Grecia), accesorii pentru aluminiu (Lavaal - Italia), profile din PVC (KOMMERLING - Germania), accesorii pentru PVC (SIEGENIA - Germania), geam termoizolant (productie proprie – Romania).

  Confectiile de tamplarie se pot realiza in orice varianta de deschidere (rotativa, culisanta, oscilobatanta) si intr-o gama larga de culori conform standardelor RAL.

  Pentru productia de tamplarie termoizolanta atat de popular cunoscuta sub numele de "termopan", SC LEO SRL detine agremente tehnice eliberate de Comisia Nationala de Agrement Tehnic in Constructii, dar adevarata certificare a calitatii este data de cei peste 1000 de clienti multumiti de colaborarea cu firma noastra.

  “Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, ca elemente de baza ale filozofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca SC LEO SRL este partenerul potrivit pentru dumneavoastra”.