Calitate


  Deoarece la SC Leo SRL calitatea este o prioritate, toate procesele noastre sunt supuse unui sistem riguros de control al calitatii. Compartimentul de Asigurare a Calitatii monitorizeaza in permanenta toate procesele interne, astfel incat produsele si serviciile societatii sa nu se abata de la standardele de calitate.
  Toti clientii nostri beneficiaza de garantie pentru elementele de tamplarie timp de 5 ani. Bineinteles ca toate produsele si serviciile noastre beneficiaza de garantie, care va fi precizata clar.
  De asemenea, asiguram asistenta tehnica post-garantie, service cu echipe de specialisti care pot rezolva rapid si eficient orice probleme aparuta, pentru ca nu vindem doar produse vindem mai presus de orice Calitate.
  Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi, in acest sens emitem un chestionar, intr-un plic autoadresat cu taxare la destinatie, care se inmaneaza la finalizarea lucrarilor. Raspunsurile vor ajunge la conducerea companiei, si astfel, problemele si sugestiile vor fi solutionate.

  Din anul 2007 am implementat Sistemul de Management al Calitatii, ce confirma continua noastra preocupare de imbunatatire a serviciilor si produselor oferite de catre noi.